Lirik Lagu Konco Mesra

Berikut ini Lirik Lagu Nella Kharisma Konco Mesra. Semoga lirik Lagu Konco Mesra yang dibawakan oleh Nella Kharisma ini bisa menghibur anda.

  1. Nella Kharisma - Kelingan Mantan (Official Music Video)


Mas kowe mbiyen janji karo aku
Ngelakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
Sumpah janji tresno iki karo kowe
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Adik kang mas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenangan

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Ngelakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodok suwe wis sesasi kowe ra ngabari
Aku bingung kudu ngoleki sliramu ning endi
Yo wis mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajah kowe wis gawe cidro ning atiku

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Ngelakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Dik pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
Aku Mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Ngelakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Mas kowe mbiyen janji karo aku
Ngelakoni tresno suci
Kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi
Cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi
Netes elohku mili deres ning pipi