Konco Mesra-Nella Kharisma

Berikut ini Lirik Lagu Nella Kharisma Konco Mesra. Semoga lirik Lagu Konco Mesra yang dibawakan oleh Nella Kharisma ini bisa menghibur anda. “Konco Mesra” yen tak sawang sorote mripatmu jika ku lihat sorot matamu jane ku ngerti ono ati sliramu sebenarnya aku tahu dirimu ada hati (padaku) nanging anane mung sewates konco tapi yang ada hanya sebatas teman podo …

Lirik Lagu Konco Mesra

Berikut ini Lirik Lagu Nella Kharisma Konco Mesra. Semoga lirik Lagu Konco Mesra yang dibawakan oleh Nella Kharisma ini bisa menghibur anda. Mas kowe mbiyen janji karo aku Ngelakoni tresno suci Kanti ikhlas tekan mati Ning nyatane ngapusi Cidro ati iki Netes elohku mili deres ning pipi Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu Bayangan memang tak seindah kenyataan …